LookerWeekly.com magazin

ZVEZDICA SPAVALICA još dva dodatna termina!

Dečija baletska predstava ZVEZDICA SPAVALICAkoja svoju beogradsku premijeru ima u ponedeljak 17. decembra u 11 časovaima još dva dodatna termina igranja zbog velikog interesovanja publike. Novi termini su isti dan, ponedeljak od 12.15 i 13.15 časovana Velikoj sceni “Aleksandar Popović” UK “Vuk Karadžić”. 

AvantureZvezdice Spavalice pripadaju svakoj devojčici i svakom dečaku. Nestašni majmuni, klovnovi, razbojnici i ptice deo su i našeg odrastanja. Zvezdica je ohrabrenje da ne moramo da odrastemo, i da zauvek u snovima možemo biti Princ, Princeza, Leptir ili Zmija, ali pre svega možemo zauvek ostati deca.Kroz ovu plesnu avanturu autori vode publiku (decu i odrasle) u priču o odrastanju, sazrevanju i životu. koja nosi sa sobom važnu poruku o integritetu ličnosti, o važnosti da se ostane dosledan sebi, vedar, iskren, a pun interesovanja, poštovanja i ljubavi za druge.

foto: Ksenija Mikor

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?