LookerWeekly.com magazin

HUMANITARNO KARAOKE VEČE STUDENTSKOG PARLAMENTA FMK

Studentski parlament Fakulteta za medije i komunikacije organizuje „FMK humanitarnu nedelju“, u okviru koje će se 26.12.2019. od 21.30 časova u KC Gradu održati humanitarno karaoke veče otvoreno za sve ljude dobre volje.

Decembar je  mesec darivanja i vreme kada pokazujemo koliko je važno da budemo tu jedni za druge. Tim povodom, Studentski parlament Fakulteta za medije i komunikacije svakog decembra organizuje humanitarne događaje čiji je cilj prikupljanje materijalnih sredstava, koja se doniraju mališanima koji su životno ugroženi.

“FMK humanitarna nedelja” uključuje različite događaje koje studenti organizuju na nivou fakulteta, ali aktivnost koja zatvara ovogodišnju akciju je humanitarno karaoke veče otvoreno za sve koji žele da svojim prisustvom pomognu zajednici. Ulaznica je, simbolično, igračka, slatkiš ili paketić za decu a svi prisutni će dobiti i bedž. Sav prihod prikupljen te večeri biće doniran deci na Onkološkom odeljenju u Beogradu u vidu novogodišnjih paketića.

Akciju su podržale mnoge javne ličnosti kao i PR agencija Pristop, kafe „Tok bar“, KC Grad i Lexus Animation Team.

Nastavak akcije će biti organizovan i 27.12. 2019.u kafiću „Tok Bar“ (ulica Marka Kraljevića,1) u kojem će od svakog prodatog ceđenog soka u periodu humanitarne nedelje, biti odvojeno 100 dinara u iste svrhe.

Dođite i vi da se družimo, pevamo i zajedno učinimo nešto lepo i za sebe i za druge.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

BJF19 LookerWeekly.com baner

Imate komentar?

Pratite nas

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.