LookerWeekly.com magazin

Turska nudi posao profesionalnog turiste!

Oduvek ste voleli da fotkate zanimljive predele i ljude, avanturista ste po prirodi i engleskim se služite kao maternjim jezikom? Definitivno bi trebalo da se prijavite za posao – profesionalni turista, koji nudi turska opština Ortaca.

Svi koji su planirali da ovog leta malo zarade novca a pritom se i doboro provedu, verujemo da radno mesto za koje se traži kandidat u Turskoj, ispunjava sva očekivanja. Zamislite samo da morate da putujete, jedete ukusnu hranu, otkrivate nove koktele i zanimljiva mesta, opisujete hotele, ćaskate sa ljudima i za to budete plaćeni i tako mesec dana.

Turska opština Orteca je u potrazi za pravim kandidatom, čiji bi opis radnog mesta uključivao dosta putovanja, savršeno baratanje društvenim mrežama. Kandidat bi trebalo da je društven, sjajno govori i piše engleski jezik, ima vozačku dozvolu, ne boji se da dokumentuje svoje putopise i napravi zanimljive priče sa ljudima. Kandidat bi bio angažovao od 01.08. – 31.08.2018. godine i posećivao bi turističke lokacije u oblastima Ortaca, Dalyan i Sarigerme. Hoteli, restorani, barovi, ronjenje, rafting, istraživanje jezera, opuštanje, deo je posla koji će budući kandidat morati da radi.

Konkurs za radno mesto – profesionalni turista, je otvoren od 15.05. – 14.06.2018. godine i apsolutno mogu da se prijave svi kandidati koji ispunjavaju uslove. Prijave se šalju elektronskim putem na sajtu opštine Orteca i ako ste zainteresovani, klik vas deli do apliciranja.

Srećno svima!

foto: pixabay.com

Dragana Beleuca

Dragana Beleuca rođena je 1983. godine u Beogradu. Novinarstvo i pozorišnu produkciju diplomirala je na Akademiji lepih umetnosti. Ljubitelj je pisane reči, voli da čita kratke priče, fantastiku i horor. Radila je kao novinar-saradnik u ženskom magazinu Cosmopolitan.

Dragana se bavi pisanjem o očekivanjima današnje omladine, žestokim ljubavnim odnosima, seksu, putovanjima. Živi i radi (piše) u Beogradu.

Imate komentar?

twelve + one =

Pratite nas