LookerWeekly.com magazin

“NE” svemu što vam ne prija!

Najveći deo energije nam odlazi kada radimo ono što ne volimo, kada pristajemo na nešto što nam ne prija i kada se viđamo sa ljudima koje ne želimo u svom životu.

Nekada je potrebno reći “NE”, ne samo stvarima koje ne želimo da obavljamo, već i onima koje nas sprečavaju da uradimo ono što bi nam donelo radost. Zato negirajte sve što je negativno za vas i sve što vas sprečava da uradite nešto pozitivno.

Kažite “NE” svojoj ljutnji, ogorčenosti, strahu, predrasudama, lažima… i oslobodite se tog tereta.

Ukoliko vas intuicija dobro služi, ostanite kod kuće onda kada vam ona to nalaže. Ne mislite šta će reći okolina. Ako nemate volje da obavite posao, da se vidite sa ljudima, čak i da pospremite nered oko sebe, bolje ne činite ništa i pokušajte da se opustite. Ako kažete “Da” onda kada osećate “Ne”, doći će do velikog umora i nezadovoljstva koje može da potraje.

Slušajte sebe i sačuvajte energiju. Na taj način ćete početi da delujete u svoju korist i za vama drage ljude. Izbegavajte sve što vam ne prija i dozvolite sebi da osetite radost.

foto:freedigitalphotos.net

Sanja Rešćanski

Sanja Rešćanski, diplomirani novinar, radi i kao instruktor u plesnoj školi. Baveći se ljudskim telom i emocijom kroz igru, čovekova slabost joj nije strana. Upravo zbog strahova ljudi koje poznaje i sa kojima radi, njihovih nedoumica, donošenja pogrešnih odluka i velikih patnji, posvetila se istraživanju svega onoga što je okružuje i što je ponekad gleda pravo u oči, a to su strahovi, velike ljudske želje, snovi i glad za ljubavlju... Piše za rubriku stvaran svet.

Imate komentar?

one × five =

Pratite nas