LookerWeekly.com magazin

Zaigraj i ti stoni fudbal sa reprezentativcima!

Nordeus IGF pro tour održaće se od 8. do 10. jula u okviru International Gaming Festivala (IGF). Ovo je prvi pro tour koji će se održati u Novom Sadu.

Prvog dana, svi posetioci moći će da igraju revijalne mečeve sa reprezentativcima Srbije. Drugog dana u 10 časova biće organizovan singl turnir na Roberto sport Adrenaline stolovima, dok će se u 15 časova održati dubl turnir na Fabi stolovima. Trećeg dana u 12 časova igraće se dubl turnir, dok će u 15 časova biti organizovan senior i junior turnir, kao i turnir za žene.

Za učešće u turnirima možete se prijaviti na festivalu. Kotizacija za singl turnir iznosi 250 dinara, dok je kotizacija za dubl turnir 500 dinara. Za pobednike su obezbeđene i nagrade. Organizatori turnira su Federacije stonog fudbala Srbije i IGF, a sponzor je Nordeus.

Karte za IGF su u prodaji i mogu se nabaviti u svim Gigs Tixovim objektima, kao i na blagajni SPENS-a. Do 04. jula paket ulaznica za tri dana košta 800 dinara. Nakon toga cena trodnevne karte biće 1.000 dinara. Cena karte za jedan dan do 04. jula iznosi 400 dinara, dok će na sam dan Festivala karta koštati 500 dinara. Za decu mlađu od 12 godina obezbeđen je popust od 50 odsto.

 

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Pratite nas