LookerWeekly.com magazin

Sony USB disk sa dva konektora

Nova serija Sony USB memorijskih uređaja CA1 pruža brži i pametniji način za prenos i skladištenje fajlova.

Zahvaljujući dualnim konektorima tip-A i tip-C, kao i velikoj brzini prenosa podataka do 130MB u sekundi. Ovi elegantni uređaji nude kapacitet memorije od 16, 32 i 64GB, a njihova kompaktna veličina omogućava vam da svoje fotografije, muziku, video zapise i druge fajlove uvek imate sa sobom. Takođe, ovi USB memorijski uređaji su kompatibilni sa uređajima sa Android ili Mac sistemom, uključujući mobilne telefone i tablete.
Sony USM32CA1

Kako biste mogli da pristupite svim potrebnim podacima na svakom uređaju, CA1 serija diskova sa USB 3.1. Gen1 vezom koristi dva konektora, tip-A i najnoviji standard, Tip-C. Tanak konektor je dizajniran tako da odgovara i pametnim telefonima, ali je dovoljno robustan da može da se koristi i uz tablet ili laptop. Kompatibilan je sa Windows, Macintosh, Android i Chromebook uređajima koji poseduju tip-C i tip-A portove i omogućava brzo deljenje podataka i jednostavno pravljenje rezervnih kopija. Praktičan, tanak dizajn čini ovaj disk idealnim saputnikom, pri čemu vam nisu potrebni uređaji-domaćini ili zaštitne futrole.

USB diskovi USM-CA1 biće dostupni krajem februara 2016. godine.

Izvor: Sony

Vladimir Jevrić

Kreativac u duši, sportista i pozitivac u srcu, inženjer u glavi... Neprestano traga za novim, inovativnijim rešenjima u svim sferama života. Prati i komentariše sve vrste tehnologija, a ponajviše se zanima mobilnim uređajima svih vrsta.

Imate komentar?

Pratite nas