fbpx
LookerWeekly.com magazin

Nova era PC računarstva visokih performansi je počela danas

AMD je danas predstavio AMD Ryzen™ 5000 seriju desktop procesora koje pokreće potpuno nova mikroarhitektura „Zen 3“. Najbrži desktop procesori za igrače, Ryzen 5000 serije donosi generacijski porast od 26% u igračkim performansama, istovremeno proširujući dominaciju Ryzen procesora u multi-core performansama i energetskoj efikasnosti.

Pored toga, AMD je objavio povratak programa “Opremljen za Pobedu”, koji će početi 5. 11. 2020. i trajati do 31. 12. 2020. omogućavajući svim kupcima odabranih AMD Ryzen procesora poklon besplatnu kopiju Far Cri® 6 Standard Edition – u momentu dostupnosti na UPlay digitalnoj prodavnici.

AMD je takođe zagolicao sa informacijama u vezi sa performansama nadolazećih grafičkih kartica AMD Radeon ™ RX 6000 serije. Izvršna direktorka AMD-a dr. Lisa Su demonstrirala je Borderlands 3 koji radi na procesoru Ryzen 5900X i grafičkoj kartici Radeon RX 6000 – isporučujući 61 fps u 4K rezoluciji sa prelepim kvalitetom slike.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Prijavite se na LW vesti!

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.