LookerWeekly.com magazin

Projektori BenQ 4K na 1. mestu na svetskom tržištu u 2. kvartalu 2019

Kompanija BenQ je nadmašila konkurenciju rekordno visokim tržišnim udelom od 29,77% u Evropi i osvojila 2 međunarodno priznate nagrade EISA za projektore W2700 i W5700
 

Kao svetski brend br. 1 u segmentu DLP projektora, kompanija BenQ u drugom kvartalu 2019 i dalje dominira na prvom mestu u segmentu 4K projektora.

Na krilima vođstva od 2018. godine, kompanija BenQ ne samo što je postigla svetsku poziciju br.1 tržišnim udelom od 32,1%, već je 4K projektorima postigla rekordno visok tržišni udeo od 29,77% u regionu Evrope za 2. kvartal 2019*. Zahvaljujući ekskluzivnoj tehnologiji CinematicColor™ kompanije BenQ, koja nudi dugotrajno preciznu boju zaljubljenicima u film i izvanredan dizajn proizvoda, najnoviji 4K projektori za kućni bioskop W2700 i W5700 osvojili su međunarodno priznate nagrade EISA (Expert Imaging and Sound Association) u kategorijama Najprodavaniji projektor 2019/2020 (W2700) i projektor za kućni bioskop (W5700). Nagrade su bile uručene na zvaničnoj ceremoniji prvog dana IFA-e u Berlinu, 6. septembra 2019. godine. Ova dostignuća su kompaniju BenQ učvrstila kao vrhunski brend u segmentu 4K projektora i povećala preference kupaca, kao i značajnu medijsku prepoznatljivost brenda.

„Drago nam je da smo postigli takva dostignuća, kao što je ponovni br.1 u segmentu 4K projektora. Osim toga, dve nagrade EISA za 4k projektore za kućne bioskope su veoma važne, jer dolaze od cenjene organizacije. Pobednički projektori za kućne bioskope W2700 i W5700 4K posebno su poznati po svojoj vernoj 4K HDR CinematicColor tehnologiji koja nudi doživljaj bioskopskog iskustva velikog ekrana, onako kako su ga filmski stvaraoci i zamislili. Fantastično je biti prepoznat po proizvodima koji probijaju granice u tehnologiji kućnog bioskopa.“ Kompanije BenQ tvrdi: „I dalje ćemo usvajati inovativne tehnologije za distribuciju čitave linije koja donosi revoluciju i popularnost 4K kućnih projektora kao sastavnog dela svačijeg iskustva gledanja kućnog bioskopa.“

Saznajte više o BenQ kućnim projektorima na ovom link-u

Saznajte više o projektorima W2700 i W5700 koji su dobili nagradu EISA na ovom link-u

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

BJF19 LookerWeekly.com baner

Imate komentar?

Pratite nas

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.