LookerWeekly.com magazin

CADCAM Grupa postala Platinum partner Dassault Systemes-a

Ulaganje u znanje i kontinuirano prilagođavanje trendovima doprinelo proglašenju CADCAM Grupe u Platinum partnera Dassault Systemes

Dassault Systemes, vodeća softverska kompanija u svetu u oblasti softvera za mašinsko 3D projektovanje, virtuelne simulacije, upravljanje proizvodnim procesima i životnim ciklusom proizvoda, jednom godišnje organizuje Value Solutions konferenciju za partnere i zaposlenekako bi kroz prezentacije, radionice i neformalna druženja unapredili stručna znanja, proslavili uspeh i razvili strategiju za narednu godinu.

Na konferenciji održanoj od 21. do 24. januara u Monte Karlu, sve članice CADCAM Grupe proglašene su Platinum partnerom i tako potvrdile svoju stručnost i efikasnost, budući da su zadovoljile višestruke kriterijume i pokazatelje uspešnosti. 

Kompanija  DassaultSystemesprepoznaje potrebu za profesionalnim usavršavanjem i ekspertizom, potrebnim za uspešan nastup na tržištu, prodaju, implementaciju i podršku za svoja rešenja klijentima širom sveta. Imajući to u vidu, izgrađen je Program nagrada za partnere koji podržava investicije i napore svojih poslovnih saradnikau cilju postizanja rezultata na više polja.

Na internoj EUROMED sesiji, kojom je zaključena konferencija, CADCAM Grupi je dodeljeno i priznanje za najbolji Social marketing tokom 2018. godine u EuroMed regionu, na šta su iz CADCAM grupe posebnno ponosni.

Osim efikasnosti i ostvarenih rezultata u prodaji, kapaciteta za razvoj i unapređenje veština i usklađivanja poslovne strategije sa kompanijom Dassault Systemes, članice CADCAM Grupe su zaslužno proglašene Platinum partnerom prevashodno zbog stručnosti zasposlenih i kontinuiranog razvoja i usavršavanja u radu sa softverskim rešenjima koja zastupamo. Ulaganje u znanje ljudi nam je najvažnije, jer brzina kojom se tehnologija u industriji menja zahteva konstantno učenje i prilagođavanje novim trendovima, čime lokalni tim održavamo jakim i spremnimda idemo u korak i sa najzahtevnijim projektima, što nas već dugi niz godina izdavaja kao partnera kome se veruje.


Čedomir Duboka, direktor CADCAM Data, članice CADCAM Grupe

Pošto edukaciju i ulaganje u znanje smatraju ključnim za uspešno poslovanje, sve članice CADCAM Grupe supostaleovlašćeni partner za edukacijuiodržavanje kurseva za programska rešenja CATIASIMULIAENOVIADELMIA i sveobuhvatnu poslovnu platformu 3DEXPERIENCE. Programi se prilagođavaju potrebama polaznika (online/offline ili kombinovano), održavaju u okviru Obrazovnih centara članica koje su ovlašćene za organizciju sertifikacionog postupka, obuku vrše sertifikovani instruktori, a ostvareni sertifikati su priznati širom sveta. Posedovanje ovakvog sertifikata je zvanična potvrda znanja i veštinakojapovećava šanse za zaposlenje u industrijama koje koriste navedena softverska rešenja.

U cilju stvaranja što boljih uslova za buduće eksperte, kompanija CADCAM Data iz Beograda,  realizuje projekte u kojima ulaže u akademsku zajednicu pružajući mladim ljudima mogućnost da se tokom školovanja sretnu sa primerima iz prakse i na taj način steknu relevantna zananja.

Tako je krajem prošle godinena Mašinskom fakultetu u Nišu u svečano otvorena prva 3DEXPERIENCE laboratorija u Srbiji koja je studentima i nastavnicima omogućila da koncepte za neki industrijski proizvod oprobaju prvo u virtuelnoj realnosti. 

„Spremni smo da ulažemo i dalje, jer smatramo da je znanje najveće bogatstvo naše omladine. Kao kompanija koja ima visoku svest o društvenoj i akademskoj zajednici, svakako ćemo ovaj trend nastaviti i u budućnosti, jer smo prepoznali značaj povezivanja akademske zajednice, privrede i softverskih kompanija“– ističu u kompaniji.

Portfolio proizvoda i usluga kompanije CADCAM Data upotpunjen stručnošću i znanjem lokalnog tima, rezultovali su brojnim referencama među kojima su najistaknutije kompanije iz zemlje i regiona. Referentne klijente imaju u raznim industrijama, jer su im poverenje ukazale najperspektivnije kompanije vazduhoplovne, automobilske i mnogih drugih industrija.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

3 × four =

Pratite nas