LookerWeekly.com magazin

GURU SHOTS I NEW MOMENT GALERIJA PREDSTAVILI IZLOŽBU FOTOGRAFIJA

Čuvena internacionalna platforma koja organizuje izložbe fotografija u poznatim galerijama širom sveta, kao i veliki broj takmičenja za najbolje fotografije, GuruShots, po drugi put posetila je New Moment galeriju u kojoj je predstavila izložbu „Your Exhibition Shot“.

Takmičenje slobodne tematike koje je pokrenula GuruShots platforma, obratilo se fotografima širom sveta da pošalju fotografije po sopstvenom izboru i podstaklo je učesnike da pokažu svoje najbolja i najkreativnija dela.

Čak 106.500 poslatih fotografije dela su 28.000 različitih fotografa, od amatera do profesionalaca, sa predivnim prizorima i jedinstvenim stilovima. Od divljine, prirode i makro fotografija do sjajnih portreta i crno-belih fotografija. U širokoj internacionalnoj grupi pobednika ovog takmičenja, svoje mesto našla su i tri izuzetno talentovana srpska fotografa: Igor Petković, Miodrag Stanojlović i Wilhelm Kahle.

 Platforma fotografija GuruShots, nakon završenog takmičenja,vratila se na beogradsku vibrantnu kreativnu scenu i zajedno sa New Moment galerijom prikazala izložbu fotografija „Your Exhibition Shot“,na kojoj su prikazana dela 900 odabranih umetnika iz više od 89 zemalja širom sveta.

Your Exhibition Shot“ je GuruShots način pružanja tematske slobode, koja omogućava fotografu da iz svog portfolija samostalno odabere fotografiju koju želi da izloži, bez bojazni da neće odgovoriti na zadatu temu. To je rezultiralo raznovrsnošću, od divljih životinja i prirode do zapanjujućih portreta, makro i crno-belih fotografija. „Your Exhibition Shot”predstavlja impresivan prikaz međunaronih talenata– rekla je RoniEve Laufer, direktorka GuruShots izložbi.

Svi ljubitelji umetnosti moguposetiti izložbu na kultnom mestu kulturne mape Beograda, u Hilandarskoj 14, u periodu od 05. do 07. oktobra,gde će dela biti izložena u štampanom i digitalnom formatu.

Radno vreme New Moment galerije za vreme trajanja izložbe:

Subota, 06.10. – 12-17h

Nedelja, 07.10. – 12-17h

 

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Pratite nas