LookerWeekly.com magazin

Groblje za trendove kojima je „odzvonilo“

U slučaju da se pitate gde nestaju svi trendovi u svetu, koji su obeležili recimo, 2017. godinu, smernica do njih bi bila Majkl Fraj. Upravo je Majkl napravio groblje za trendove, čije je vreme prošlo a nalaze se upravo ispred same kuće simpatičnog umetnika.

Majkl Fraj je nastavnik umetnosti i kreirao je mini gorblje za sve trendove, koji su bili popularni tokom 2017. godine. On je napravio nadgrobne spomenike, koji su posvećeni trendovima, koji su prošli.

Američki nastavnik je započeo ovu tradiciju sahranjivanja trendova pre dve godine. Njegovo groblje je smešno, uvek aktuelno jer svake godine sahrani po neki trend, čije vreme prolazi.

Njegovi susedi se svakog oktobra uoči Noći Veštica posebno raduju da gvirnu u dvorište svog komšije i saznaju koji je trend pokopan tekuće godine.

Upravo je za vreme Noći Veštica, praznika koji se proslavlja širom Amerike, Majklovo grobljo privuklo toliku pažnju da je postao pravi hit u brojnim televizijskim i radijskim emisijama.

Ako se pitate šta će sledeće godine biti u trendu, ne brinite, to što će da bude moderno, biće i pokopano od strane američkog umetnika.

Kako nam se ionako bliži kraj 2017. godine, red bi bio da i mi virnemo u Majklovo dvorište i saznamo da je u zaborav otišao modni trend „ombre farbanja“, „napumpanih usana“, stara Tejlor Svift, zmaj Viserion, normalne serije, brižnost predsednika Trampa.

Dragana Beleuca

Dragana Beleuca rođena je 1983. godine u Beogradu. Novinarstvo i pozorišnu produkciju diplomirala je na Akademiji lepih umetnosti. Ljubitelj je pisane reči, voli da čita kratke priče, fantastiku i horor. Radila je kao novinar-saradnik u ženskom magazinu Cosmopolitan.

Dragana se bavi pisanjem o očekivanjima današnje omladine, žestokim ljubavnim odnosima, seksu, putovanjima. Živi i radi (piše) u Beogradu.

Imate komentar?

Pratite nas