LookerWeekly.com magazin

Beograd dobio hotel za mačke po svetskim standardima

Srpska prestonica od sada se može pohvaliti da je rame uz rame sa svetskim metropolama, bar kada su hoteli za mačke u pitanju. Naime, hotel za mačke Cat City, koji u martu 2018. obeležava pet godina postojanja, otvorio je vrata renoviranog zdanja.

Novi Cat City prostire se na 200 metara kvadratih raspoređenih na dva sprata u okviru kojih je smešteno 24 apartmana za mace. Većina apartmana su oko 2,5 kvadrata iz razloga što su stručnjaci utvrdili da je baš ovo prava mera kada je reč o površini idealnoj za hotelski smeštaj maca, jer i u većim i u manjim prostorijama mace se ne bi osećale bezbedno. Za one koji imaju više maca, ili osobe koje žele da priušte svojoj jednoj maci veći prostor, tu su apartmani od 7 pa sve do 15 kvadrata.

Mace u ovom hotelu imaju i dnevne šetnje u zajedničkom prostoru, ali striktno bez međusobnog druženja, koji obiluje zanimljivim sadržajima, te se mogu prošetati do parkića, pentrati se po bifeu, skoknuti do dragstora, izležavati se u bibioteci ili popeti se na pozorišnu scenu. Da, dobro ste pročitali, ovaj hotel za mačke sve ovo i još mnogo toga ima, jer je koncept takav da predstavlja grad sa nekim od sadržaja koje svi gradovi imaju, dok apartmani za mace predstavljaju stanove. Kada vremenske prilike to dozvoljavaju, mace gosti mogu prošetati i uživati u takođe zanimljivom sadržaju koje pružaju tri prostrane i potpuno bezbedne terase.

Osim čuvanja maca na kraće vreme, Cat City pruža mogućnost da, ukoliko životne okolnosti to zahtevaju, ostavite macu i na nekoliko meseci ili čak i duže. Tokom macinog boravka u hotelu kontakt se održava putem telefona ili aplikacija poput Vibera uz povremeno slanje foto i video zapisa od strane osoblja hotela. Usluga čuvanja bazirana je na punom pansionu te se macama obezbeđuje ishrana koju inače konzumiraju i kod kuće, kao i posip i flaširana voda.

Sve detaljnije informacije i zanimljivi blog tekstovi mogu se pronaći na sajtu ww.catcity.rs.

www.facebook.com/pansionzamacke

www.instagram.com/cat_city

foto: M. Magdevski

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Pratite nas