LookerWeekly.com magazin

Biram da volim

Jutra su moj omiljeni deo dana. Volim ih jer ih čine mali, svakodnevni rituali u kojima uživamo zajedno. Pripremam kafu dok se on brije. Ne mogu da odolim i odlazim da provirim u kupatilo. Posle mesec dana puštanja brkova i brade, ponovo će biti onaj stari. Možda sam se pomalo i navikla na taj novi stajling, ali mu to neću reći.

Ne umem da objasnim zašto ga baš toliko volim. Možda zbog toga što se iskreno raduje svim mojim uspesima i tu je za mene kada sam nervozna, tužna ili zabrinuta. Ili zato što zna šta volim i šta me ispunjava. Ali i ja kao prava Aroma devojka stojim uvek uz njega i svima mogu da poručim – Stand by your Man!

Grand Aroma je podržala Movember organizovanjem javnog brijanja, održanog 01. novembra u berbernici the Barbers, koja je specijalno za ovu priliku prvi put otvorila svoja vrata pripadnicama lepšeg pola. Na Grand Aroma Facebok stranici emitovan je LIVE video, koji je izazvao veliko interesovanje i mnogobrojne pozitivne reakcije fanova u Srbiji i regionu. Pridružilo se više od 55.000 ljudi koji su pogledali video, a zabeleženo je više od 500 reakcija! Priča podrške je za samo mesec dana na Facebook-u došla do 180.000 ljudi. Akciju su podržali i poznate ličnosti i brojni influenseri. Kako je sve izgledalo pogledajte ovde.

U Srbiji se svake godine registruje oko 2.400 obolelih, a rak prostate svake godine odnese živote oko 800 muškaraca. Zastrašujuće je što je rak prostate na početku teško uočiti, jer uglavnom ne izaziva nikakve simptome, a uzroci su i dalje nepoznati. Na njegov razvoj mogu uticati starost, genetika, spoljni toksični uticaji i hormonalni poremećaji. Zbog toga veliku ulogu u prevenciji bolesti imaju redovni pregledi.

 

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?