LookerWeekly.com magazin

Čokolada i vino su stvarno dobar par! Pogotovu za 8. mart

Aguara serija čokolada posvećena je vinima i inspirisana vinima

Poznato je da muškarci više vole da dobiju neki gedžet na poklon, ali za lepši pol ne postoji bolji poklon od čokolade, pa još ako je čokolada kvalitetna, luksuzna i ima neku svoju zanimljivu priču, onda ste u potpunosti pogodili.

A ne zaboravite i to da su čokolada i vino idealan par! Slažu se, iskušavaju se, strastveno i ukusno. To je stara priča. Čokolada i vino su dobar par da se u njima zajedno, i zajednički uživa, a upravo ova Aguara serija čokolada posvećena je vinima i inspirisana vinima. Nastala je iz čula, iz ljubavi, iz sparivanja instinktom – kad se popije gutljaj vina, pa se zažmuri, pa se u tananom ukusu prepozna potencijal čokoladne note… Čokolada i vino su stvarno dobar par!

A tu su i “gurmanske čokolade” – Šta kažete na kombinaciju: Čokolada i kozji sir? Zašto da ne? Lepšem polu će se sigurno svideti, pa što ih ne bi iznenadili za 8. mart baš sa jednom ovakvom čokoladom?

Izvor: www.aguarachocolate.com

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.