LookerWeekly.com magazin

Jedna šara, mnogo priča

Kafa prijateljstva

Kroz naš život prođe mnogo toga, ali prave stvari ostaju zauvek. Njih se rado sećamo i o njima pričamo, jer nas uvek podsećaju na posebna iskusva koja još jednom želimo da podelimo. Uz našu Grand kafu uvek su se pričale najinteresantnije komšijske priče, učvršćivala stara prijateljstva i rađala nova. Korak po korak, izgradili smo odnos pun uzajamnog poverenja, poštovanja i podrške. Kao pravi prijatelj, koji je uvek tu, sa vama smo delili sreću i tugu, suze i smeh.  Zbog toga smo u novo pakovanje Grand kafe Gold kroz jedinstvenu šaru utakli motiv prijateljstva kojim želimo da ovekovečimo ono što nas spaja već više od dve decenije.

 

Kafa ljubavi

Što više ljubavi dajemo više ćemo je imati. Ljubav, kao najveći životni pokretač, čini nas snažnijima, ali u isto vreme i poletnim, sposobnim da uradimo stvari o kojima nismo ni sanjali.  Vaše priče o ljubavi pričali smo zajedno, radovali se i plakali, smejali i ćutali, ali uvek uživali u ljubavi punog srca. Upravo zato smo na novom posebnom pakovanju Grand kafe Gold predstavili motiv univerzalne ljubavi koju ćemo zauvek deliti sa svima vama. Kafa punog srca je svakodnevno tu da nam ulepša posebne trenutke i popravi raspoloženje.

 

Kafa gostoprimstva

Kafa topla kao dom uvek je tu da vas dočeka, ugosti i podrži u lepim trenucima. Uz Grand kafu Gold uvek imate osećaj da ste kod kuće, poželjni i dobrodošli, sa nekim ko je spreman da vas utopli i razbudi. Odakle god da dolaze, vaši najdraži gosti neće odoleti mirisu i ukusu omiljene kafe. Ona ulepšava svaki dom i krasi svačiju trpezu. Kafa gostoprimstva je pravi domaćin! Zato Grand kafa Gold sada nosi posebnu univerzalnu šaru koja oslikava topli tom koji nas uvek čeka i privlači kao šoljica sveže  kuvane kafe.

 

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

4 × one =

Pratite nas