LookerWeekly.com magazin

BEOGRADSKI NOĆNI MARKET PO PRVI PUT KOD „CVETKA“

Muzičko-gastronomski festival „Beogradski noćni market“, pod sloganom „BNM kod Cvetka“, po prvi put biće održan na pijaci „Zvezdara“, 15. juna, u periodu od 18 do 24 časa.

Posetioci manifestacije imaće prilike da uživaju u jednom modernom i prijatnom ambijentu, imajući u vidu da je ovo prva pijaca na kojoj su ugrađeni reflektori, koji u večernjim satima obasjavaju pijacu u raznim bojama i omogućavaju poseban doživljaj prilikom kupovine. Na „Beogradskom noćnom marketu kod Cvetka“ predstaviće se preko 150 kreativnih izlagača, među kojima se posebno izdvajaju „šampioni“ beogradskih pijaca, zanatlije, dizajneri i ugostitelji sa svojim  proizvodima i ukusnim specijalitetima. Pored kupovine najkvalitetnijih proizvoda ono što ovu manifestaciju čini jedinstvenom je zanimljiv muzički program i odlična atmosfera.

Iako je zvaničan naziv ove pijace „Zvezdara“, svi je znaju kao „Cvetkova pijaca“ ili pijacu „kod Cvetka“. Za dugovečnost ovog, u naradu odomaćenog imena zadužen je Cvetko Jovanović koji je 1902. godine u blizini otvorio čuvenu kafanu poznatu kao „Cvetkova mehana“.

Ulaz je slobodan.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

twenty + eight =

Pratite nas