LookerWeekly.com magazin

Fridili posvećuje svoje priče svim kucama i macama koji u azilima čekaju

Udruženja Nada za životinje/azil Riska  25. aprila 2018. godine u 17 časova u velikoj sali opštine Vračarna predstavlja knjigu priča za decu MANIKIR I PEDIKIR. Autorka knjige je Fridili, jedna od usvojenih kuca iz azila Riska, a prihod od humanitarne prodaje knjige namenjen je za pomoć azilu.

Azil Riska se nalazi u Beogradu i postoji još od 2000. godine. Od 2013.godine azil vodi Udruženje Nada za životinje Riska. Svi naši psi su čipovani, vakcinisani i sterilisani. Nažalost mnogo je veći broj ostavljenih i napuštenih kućnih ljubimaca od onih za koje postoji interesovanje da budu udomljeni.

Zbog toga Fridili posvećuje svoje priče svim kucama i macama koji u azilima čekaju da nađu svoju porodicu i nekoga ko će ih voleti. Pored Fridili učesnici naše tribine su Jugoslava Vasić koja je zapisala njene priče, Milica Ranković predsednica Udruženja „Feniks“, Zvonko Mihajlovski i druge poznate ličnosti. Očekujemo Vas u velikoj sali opštine Vračar, Njegoševa 77.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

13 + 7 =

Pratite nas