LookerWeekly.com magazin

Ima rep i prede a mačka nije

Sve osobe koje su alergične na životinjsku dlaku će voleti novog, potencijalnog ljubimca za svoj životni prostor, bez bojazni da će imati bilo kakve posledice po njihovo zdravlje. Ima rep i prede a nije mačka. Šta je to? U pitanju je neodoljiv pufnasti jastuk sa repom!

Direktno iz japanske kompanije „Yukai Enginneering“ stiže fenomenalan proizvod koji može da posluži umesto prave mačke. Posebno je pogodan za osobe, osetljive na životinjsku dlaku.

Pufnast, okrugao poput nagojene mačke, sa mehaničkim repom koji se pomera kada se pomazi krzno i sa vibriranjem koje oponaša predenje mačke, japanski jastuk je idealan za sve!

Neodoljiv jastuk je savršen za pojedince koji su dugo van kuće, žive u malom stanu, osetljivi na krzno životinja ili nisu u mogućnosti da se brinu o ljubimcu, jer ima terapeutska svojstva koja pomažu pri otklanjanju stresa.

Svima je poznata da predenje mačke dok se mazi, ublažava stres i tera negativne emocije. Bilo da gurnete, čupnete, pomerite ili pomazite jastuk, on će da vam, zahvaljujući senzorima u sebi, odgovori tako što će da pomeri rep. Na taj način „komunicira“ sa svojim vlasnikom. Jastuk ume i da prede, pa će celim telom da vibrira dok se mazi sa vlasnikom.

Jastuk-mačka bi trebalo da se pojavi sredinom sledeće godine i cena će mu biti oko stotinak dolara. Uz novog ljubimca ide i USB, zahvaljujući kome se baterija puni u jastuku i traje i do osam sati.

U slučaju da volite mačka Toma, može da se jastuk kupi u sivoj boji ili ako više gotivite mačka Garfilda, dostupan je u svetlo braon.

Dragana Beleuca

Dragana Beleuca rođena je 1983. godine u Beogradu. Novinarstvo i pozorišnu produkciju diplomirala je na Akademiji lepih umetnosti. Ljubitelj je pisane reči, voli da čita kratke priče, fantastiku i horor. Radila je kao novinar-saradnik u ženskom magazinu Cosmopolitan.

Dragana se bavi pisanjem o očekivanjima današnje omladine, žestokim ljubavnim odnosima, seksu, putovanjima. Živi i radi (piše) u Beogradu.

Imate komentar?