LookerWeekly.com magazin

Powder rain: svileno tuširanje

Potreba i uživanje većine pojedinaca jeste kada nastupi trenutak da se stane pod tuš, bilo da je u pitanju želja sa grejanjem ili rashlađivanjem. Kada voda poteče iz tuša, svi uživaju u tom jedinstvenom osećaju. Šta biste rekli, kada bi vam otkrili tajnu da postoji savršen tuš, koji pruža nezaboravno tuširanje?

Brand AXOR je kreirao savršenu PowderRain tehnologiju usponskih tuševa. Mekano ali snažno, tiho i umiruje dušu, baš poput svilenkaste kiše. Ovim rečima bi mogao da se opiše osećaj, kada se stane ispod tuša PowderRain.

U čemu je tako poseban tuš PowderRain?

Prilikom tuširanja, mikromlaznice raspršuju kapljice vode, tako da se voda ne odbija od tela i na taj način se dobija osećaj „svilene kiše“. Tuš poseduje preko hiljadu zgusnuto raspoređenih mikromlaznica, koje pored toga što pruža osećaj lakoće i divoće, olakšava ispiranje šampona i sapunice. Novi AXOR tuš prekriva telo vodom više nego što bi to činio standardni tuš u većini kupatila.

Kada se spoji moderna tehnologija i avangardni dizajn, nema grešaka, već se samo ustupa mesto za kvalitet i uživanje.

Svi koji bi poželeli da imaju ovakvog božanstvenog šmekera u svom kupatilu, trebalo bi da imaju nešto dublji džep jer se cena ovog modela kreće preko hiljadu i po dolara.

Dragana Beleuca

Dragana Beleuca rođena je 1983. godine u Beogradu. Novinarstvo i pozorišnu produkciju diplomirala je na Akademiji lepih umetnosti. Ljubitelj je pisane reči, voli da čita kratke priče, fantastiku i horor. Radila je kao novinar-saradnik u ženskom magazinu Cosmopolitan.

Dragana se bavi pisanjem o očekivanjima današnje omladine, žestokim ljubavnim odnosima, seksu, putovanjima. Živi i radi (piše) u Beogradu.

Imate komentar?

five × 3 =

Pratite nas