LookerWeekly.com magazin

Lookbook Bojane Jovetić

Modna dizajnerka, Bojana Jovetić, nedavno je snimila lookbook za svoju poslednju kolekcija za proleće/leto 2017 – ”​Something About Her​ ”.Kampanja je snimana u Crnoj Gori, u predivnom ambijentu Svetog Stefana. Fotograf je ovoga puta bio Dušan Petrović, frizuru je radila Sanja Babović, a stajling Bojana Jovetić. Manekenke ove kampanje su: Maja Mihajlović, Tea Mitrović i Anastasija Despotović.

Kolekciijom Something About Her dominiraju vedre boje i karneri, kao neizbežan trend ove sezone. Različitih materijala i boja aplicirani na suknjama, pantalonama, bluzama i jaknama, karneri su najupečatljiviji detalj ove romantične kolekcije, koju čine još i lepršave haljine, kratke suknje, jakne, pantalone, košulje.

Ono čime se dizajnerka posebno ponosi su pažljivo izabrani i izuzetno kvalitetni materijali. Pored svile, kože i viskoze, ​B​
ojana uvodi teksas i to u beloj boji i srebrno​-​sjajnoj boji, keper sa visokim sjajem, kuper, i neizbežne metalne zipove.

I ova kolekcija Bojane Jovetić vrlo je nosiva, sa velikim izborom komada koje devojke mogu da kombinuju u različitim varijantama u zavisnosti od raspoloženja i prilike.

Sve komade iz ove kolekcije možete pronaći u njenom kreativnom i prodajnom prostoru – Atelier Bojana Jovetić, Trešnjinog cveta 5, Novi Beograd.

foto: Dušan Petrović

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Unesite tacan odgovor * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Miss Stills Photography: