LookerWeekly.com magazin

Pastelni tonovi osvajaju gradske ulice

Sjajno raspoloženje i opušteni prolećni dani obećavaju zagarantovan užitak, bilo da šetate ulicama i otkrivate nova mesta ili ste već zauzeli svoje mesto i ležerno ćaskate sa svojim društvom. Ako želite da budete u trendu i pozdravite dolazak toplijih dana, uskočite u pastelne tonove!

Nijanse plave, boja lavande, limuna, zelene trave, sve nežne nijanse su prava modna inspiracija za ovu sezonu. Ono što je fenomenalno jeste da se pastelni tonovi lepo kombinuju sa različitim bojama. Nosiće se kežual outfit u prepodnevnim satima, nežne, pastelne boje će biti vidljive i u popodnevnim satima nakon posla a tokom večeri će se kombinovati pastelne boje sa tamnim nijansama.

Kako su pastelni tonovi nežni i „mirni“, slobodno ih razbijte sa nekom efektnom ogrlicom ili privlačnom torbom. Pastelni tonovi najbolje dolaze do izražaja kada se kombinuju sa nekom tamnom bojom.

Majice, lepršave haljine, suknje, jakne, pantalone pa čak i džins će ove sezone biti sav u pastelnim bojama.

Dragana Beleuca

Dragana Beleuca rođena je 1983. godine u Beogradu. Novinarstvo i pozorišnu produkciju diplomirala je na Akademiji lepih umetnosti. Ljubitelj je pisane reči, voli da čita kratke priče, fantastiku i horor. Radila je kao novinar-saradnik u ženskom magazinu Cosmopolitan.

Dragana se bavi pisanjem o očekivanjima današnje omladine, žestokim ljubavnim odnosima, seksu, putovanjima. Živi i radi (piše) u Beogradu.

Imate komentar?

Pratite nas