LookerWeekly.com magazin

Sve za lepotu u Šumatovačkoj

Novootvoreni lokal je svetao i prostran, i, što je najvažnije, na jednom mestu objedinjuje sve ono što je neophodno za brigu o izgledu, za negu lepote, i postizanje ličnog stila. Novi studio lepote na Vračaru svečano je otvoren na adresi Šumatovačka 18, u prisustvu brojnih zvanica, među kojima su bile i ličnosti iz javnog života prestonice.

“Star Beauty Studio” je predstavljen kao moderan koncept lepote, jer, osim što ima standardne usluge ulepšavanja i nege, u njemu značajno mesto zauzimaju kreativnost i umetnost.

Novootvoreni lokal je svetao i prostran, i, što je najvažnije, na jednom mestu objedinjuje sve ono što je neophodno za brigu o izgledu, za negu lepote, i postizanje ličnog stila. Tako da ovde svi zainteresovani mogu da pronađu svog šminkera, frizera, kozmetičara, pa čak i ličnog fotografa.

[su_pullquote align=”left”]AKTUELNO: Izaberite eksluzivan Hollywood tretman i izgledajte poput prave zvezde. Šminka će vas profesionalni šminker, frizer će vam pripremiti frizuru, a profesionalni fotograf će vam uraditi studijski portret![/su_pullquote] [su_quote cite=” o Star Beauty Studiju kaže Jelena Ostojić, vlasnik i glavni šminker.”]Osećaj za estetiku uvek mi je budio stvaralačku energiju, iako sam po obrazovanju ekonomista. Zbog toga sam želela, i na moju radost, u tome i uspela, da oko ovog modernog koncepta lepote okupim mlad i kreativan tim profesionalaca. Zajednička nam je ideja da na originalan način ponudimo klijentima najkvalitetniju uslugu. Ovde svi imamo prostora da budemo kreativni, da se čak i umetnički izrazimo u svom radu, a da pritom odgovorimo na zahteve i ukus onih koji traže naše usluge[/su_quote]

Na dva nivoa Star Beauty Studija, raspoređeni su šminkernica i frizerski deo, dva zasebna kabineta za pedikir i depilaciju, kao i posebno izdvojen, veliki sto za manikir. Opremljen je i profesionalnom studijskom foto-rasvetom, pa tako Star Beauty Studio postaje i foto-studio, u saradnji sa profesionalnim fotografom, Miss Stills Photography. Sam prostor je dekorisan kombinacijom tradicionalnog stila i modernih jedostavnih linija – bele boje i crnih akcenata, mermera i metal.

Hollywood tretman- foto: Miss Stills Photography; model: Ivana Ilijin; hair&makeup: Star Beauty Studio.

Iz “Star” tima poručuju da su spremni da istaknu lepotu svakog od nas za sve prilike – one dnevne, poslovne ili svečane, pa čak i za povod kao što je to fotografisanje ličnih, modnih ili korporativnih portreta. Ako želite šminkanje, friziranje, depilaciju, pedikir, manikir ili usluge profesionalnog fotografa, svoj termin možete da zakažete u periodu od 8h do 20h, svakog radnog dana, a subotom od 10-18h.

foto: Miss Stilss Photography

tekst: PR

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?