LookerWeekly.com magazin

Ulična moda: šorc u bojama okeana

Tople letnje večeri, džez muzika iz obližnjeg kafića, upadljivi karmin na usnama i šorc od džinsa na vitkim nogama. Leto poručuje da je šorc od džinsa ponovo u modi i moli sve zgodne devojke da ga ponesu ove sezone!

Moda svake sezone donosi neko osveženje ali jedno je neizbežno – svi stilovi se vraćaju u modu. Retro struk, uzani šorc ili izgled šortca kao da ste tu iza ugla isekli svoj omiljeni par džinsa, sve je dozvoljeno. Ulična moda kaže da će se ovog leta nositi šorcevi a samo hrabre dame će se usuditi da ponesu i kombinuje lude i otkačene kombinacije.

Šorčevi od džinsa će se nositi u svim mogućim bojama, baš poput nijansa okeana. Leto je sjajno godišnje doba za kombinaciju različitih odevnih predmeta ali i idealan trenutak da otkrijemo više kože. Šorcevi od džinsa su savršen odevni predmet jer su tako udobni, neobični i veoma seksi.

Uz teksas šorc od obuće će najbolje ići neke fine kožne sandalice, espadrile ili starke, izbegavajte previsoke potpetice. Isto tako, izbegavajte previše kratke šorceve a ako želite da sami napravite šorc od starog džinsa, nemojte previše da skratite nogavice, kako vam se ne bi videli džepovi.

Da li ćete ga nositi kao deo uličnog stila ili će šorc biti vaš odabir za noćni izlazak sa društvom, verujemo da ćete poslužiti kao inspiracija mnogim damama.

Koju nijansu teksas šorca ćete odabrati ove sezone?

foto: YouTube screenshot

Dragana Beleuca

Dragana Beleuca rođena je 1983. godine u Beogradu. Novinarstvo i pozorišnu produkciju diplomirala je na Akademiji lepih umetnosti. Ljubitelj je pisane reči, voli da čita kratke priče, fantastiku i horor. Radila je kao novinar-saradnik u ženskom magazinu Cosmopolitan.

Dragana se bavi pisanjem o očekivanjima današnje omladine, žestokim ljubavnim odnosima, seksu, putovanjima. Živi i radi (piše) u Beogradu.

Imate komentar?

Unesite tacan odgovor * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Miss Stills Photography: