LookerWeekly.com magazin

Pokloni i iznenađenja za mališane, uz omiljeni proizvod sa kojim već 40 godina odrastaju generacije

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima, Becutan je u šoping centru Delta City i ove godine za sve mališane priredio celodnevno druženje koje je bilo zabavnog ali i edukativnog karaktera. Hol šoping, za tu priliku pretvoren je u Becutan carstvo u kojem su se našli svi junaci čarobne priče Becutana.

Za sve mališane bilo je pripremljeno pregršt iznenađenja i poklona, kao i rekviziti poput kruna i čarobnih štapića kako bi u potpunosti ušli u ulogu hrabrog Becutan viteza ili Becutan princeze.

Takođe, najmlađi ali i oni malo stariji bili su u prilici da pogledaju dečiju predstavu ,,Ko prirodu prlja ima da nadrlja’’, u kojoj su junaci Zdravko, Srećko i Ružica zajedno sa svim prisutnim drugarima naučili važnu lekciju o čuvanju okoline i opasnostima koje vrebaju na internetu.

Kroz ovu čarobnu priču bekutance je i ove godine vodila glumica Tamara Dragičević, a za veselu atmosferu dodatno se pobrinuo mađioničar, čijim nastupom je završeno ovo bajkovito druženje.

Becutan je ostao dosledan u održavanju visokog kvaliteta svojih proizvoda, a da roditelji imaju potpuno poverenje u ovaj brend, govori i činjenica da Becutanova čarolija uz koju su odrastale mnoge generacije traje već punih 40 godina. Povodom jubileja, Becutan je za sve mališane pripremio nova jubilarna pakovanja čuvenih i dobro poznatih proizvoda  – šampona i penušave kupke koji su sada poprimili izgled hrabrog Becutan viteza i princeze.

Becutan linija proizvoda namenjena je nezi bebine i dečje kože, sa formulacijom napravljenom po unikatnoj recepturi. Izrazito je blaga i nežna, štiti i neguje kožu, doprinoseći istovremeno jačanju njene zaštitne funkcije.

Od vašeg prvog koraka, do vaših najvažnijih koraka, Becutan je uvek tu za vas!

 

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Pratite nas