LookerWeekly.com magazin

Kisindžer, majstor za poljupce

Da li je Kisindžer novi majstor za poljupce? “O, da! O, ne!” Taman kad ste mislili da ste ovladali virtuelnim smajlićima i poljupcima, stiže novina. Za sada samo u vidu prototipa, ali kako to obično biva, gde ima ideje ima i potrebe. U pitanju je uređaj za poljupce putem mobilnih telefona.

Ako ste se nekada zapitali kakvu su poljupci od silikona, uskoro ćete možda i dobiti odgovor. Na veštačkom ljubljenju putem mobilnog telefona radi mladi tim stručnjaka iz Malezije i Japana. Reč je o silikonskom dodatku koji u sebi sadrži senzore koji beleže i reprodukuju dinamički pritisak usana, i tako šalju poljubac zaljubljenog para.

Koliko će biti uspešan majstor za poljupce Kisindžer (Kissenger – kovanica kiss+messenger), odgovor će nam uskoro dati njen glavni tvorac Ema Jan Zang koja trenutno istražuje njegovu efektivnost i podudarnost sa pravim cmokom.

Da li biste i vi probali ovaj poljubac? A da znate da vam ga šalje neko veoma drag?

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Pratite nas