LookerWeekly.com magazin

Omiljena poza otkriva seksualni karakter

Da li ste znali da vaša omiljena poza tokom seksa dosta toga govori o vašem seksualnom karakteru? Hajde da otkrijemo ono što pokrivača krije!

Kašika (iliti sa strane)

Ova seksualna poza je savršena za one osobe, koje su mrtve umorne ili jednostavno lenje. 

Psiholozi objašnjavaju da je kašika poza omiljena onima kojima je ljubav veoma bitna, kao i bliskost i komunikacija sa partnerom.

Doggy poza (iliti otpozadi)

Dugo se smatralo da je ova poza omiljena među muškima, međutim podjednako je vole i pripadnice nežnijeg pola.

Doggy poza je sama po sebi uzbuđujuća, seksi i vrela. Psiholozi tvrde da ovu pozu vole osobe koje imaju velike ciljeve u budućnosti, kojima teže svim silama.

Misionarka (iliti klasika)

U ovoj pozi žene najlakše dolaze do orgazma, ali i muški je vole jer im omogućava lep pregled. Ako ste miljenik ove poze, prema mišljenju psihologa, vi ste dobri, stari tradicionalista koji uživa u seksu i retko šta želi da menja.

Kaubojka (iliti ona gore)

Dame koje uživaju u ovakvoj akrobaciji su praktične, vole da drže situaciju pod kontrolom i uživaju u životu. Oni muškarci koji uživaju u ovoj pozi traže ženu sa stavom, a baš takva je vaša kaubojka!

Seks s nogu

Poza u seksu koja zahteva da stojite znači samo jedno – brzinu!

Ova poza je za one hrabre, koji tragaju za novitetima, uzbuđenjima i dinamikom. Psiholozi, međutim, upozoravaju da osobe koje šesto praktikuju seks nisu sigurni partneri na duge staze.

foto:freedigitalphotos.net

Dragana Beleuca

Dragana Beleuca rođena je 1983. godine u Beogradu. Novinarstvo i pozorišnu produkciju diplomirala je na Akademiji lepih umetnosti. Ljubitelj je pisane reči, voli da čita kratke priče, fantastiku i horor. Radila je kao novinar-saradnik u ženskom magazinu Cosmopolitan.

Dragana se bavi pisanjem o očekivanjima današnje omladine, žestokim ljubavnim odnosima, seksu, putovanjima. Živi i radi (piše) u Beogradu.

Imate komentar?

Pratite nas