LookerWeekly.com magazin

S godinama seks postaje bolji

Žena koja zna šta hoće od života i uvek ima plan, na muškarce deluje veoma privlačno. Ne znamo da li se plavuše više zabavljaju tokom seksa ali seks s godinama definitivno postaje bolji!

Ako se osvrnemo na neke prošle dane iz naše mladosti, podsetićemo se da mnoge stvari u našim životima nisu bile pod kontrolom iako smo možda želeli da one to budu. Kako vreme odmiče, tako nas iskustvo uči mnogim stvarima, pa tako i kada je u pitanju seks.

U slučaju da smatrate da mlađa populacija ima bolji seks od starije, stižu demanti.

Prema nedavnim istraživanjima, koja su sprovedena na odseku kanadskog Saveta za obrazovanje i seksualno informisanje, pokazalo je da se više zabavljaju stariji.

Istraživanje je obuhvatilo dve i po hiljade kandidata, starosne grupe od četrdeset do šezdeset godina. Čak oko šezdeset i kusur procenta ispitanika je izjavilo da je im je seksualni život postao uzbudljiviji i interesantniji sa godinama. Rezultati su pokazali da oko pedeset posto muškaraca i trideset posto žena ima seksualne odnose sa svojim partnerima najmanje dva puta mesečno.

Zreliji parovi imaju bolju komunikaciju i generalno veću naklonost jedno prema drugome, pa zato i ne čudi podatak da seksualni život procveta sa godinama.

Ako ste se do sada plašili starenja, mislimo da smo vam dali sjajan razlog da se radujete godinama koje su pred vama!

Dragana Beleuca

Dragana Beleuca rođena je 1983. godine u Beogradu. Novinarstvo i pozorišnu produkciju diplomirala je na Akademiji lepih umetnosti. Ljubitelj je pisane reči, voli da čita kratke priče, fantastiku i horor. Radila je kao novinar-saradnik u ženskom magazinu Cosmopolitan.

Dragana se bavi pisanjem o očekivanjima današnje omladine, žestokim ljubavnim odnosima, seksu, putovanjima. Živi i radi (piše) u Beogradu.

Imate komentar?

Pratite nas