LookerWeekly.com magazin

Uhvatite talas vrelih popusta!

Letnje sniženje je uveliko počelo i sada je pravo vreme da sebi pazarite garderobu po sniženim cenima. Ne čekajte kraj leta, jer tada uglavnom ostanu samo mali ili preveliki brojevi, uhvatite talas vrelih popusta već sutra!

Brojni poznati brendovi su već početkom juna meseca krenuli u stidljivo sniženje sa skromnih 20% do 30% popusta. Kako se jun završio, tako su i poznate radnje počele da daju solidne popuste, pa smo svi jedva dočekali da artikle, koji dolaze iz kolekcije proleće/leto 2018, sebi priuštimo za upola cene.

Španski brend Mango svojim kupcima nudi popust koji ide do 60% popusta. Svašta se može naći, od divnih haljinica, zanimljivih suknji, tunika, košulja, pa tako možete da pronađete i odličnu bajkersku kožnu jaknu za 7.000 dinara.

Jedan od omiljenih fashion brednova Sportina, koja u svojoj ponudi ima najatraktivnije komade poznatih brednova ( Esprit, Marx, Michael Kors, Morgan, Francomina, Tom Tailor, Only, Pinko) kupcima nudi sjajan popust do 50% popusta! Samo ovog petka, 06.07. jula sve Sportinine radnje, uključujući Esprit, Parfois, Armani Exchange, XYZ Fashion Premium Store, Six sve svoje artikle nude za 50% popusta. Iskoristite izuzetnu priliku i uputite se u neku od Sportininih radnji i pazarite sebi fenomenalne modele.

I H&M je oglasio sniženje, pa tako pojedine artikle možete naći na sniženju do 60%.

Ako ne možete da pronađete kompanjerosa za kupovinu, slobodno se u ovu avanturu uputite sami. Uživaćete u razgledanju, kombinovanju i osmišljavanju stilova. Na kraju, imate prilike da kupite sebi garderobu upola cene i izađete sa kvalitetnim i poznatim markama.

foto: pixabay.com

Dragana Beleuca

Dragana Beleuca rođena je 1983. godine u Beogradu. Novinarstvo i pozorišnu produkciju diplomirala je na Akademiji lepih umetnosti. Ljubitelj je pisane reči, voli da čita kratke priče, fantastiku i horor. Radila je kao novinar-saradnik u ženskom magazinu Cosmopolitan.

Dragana se bavi pisanjem o očekivanjima današnje omladine, žestokim ljubavnim odnosima, seksu, putovanjima. Živi i radi (piše) u Beogradu.

Imate komentar?

3 × two =

Pratite nas