fbpx
LookerWeekly.com magazin

Uživanje u vrhunskoj kafi i kod kuće

Kako sa dolaskom jeseni mnogo više vremena provodimo u svom domu, STARBUCKS u Srbiji lansirao je nov način uživanja u vrhunskoj kafi – STARBUCKS kod kuće. Od sada možete da kupite kapsule za kafu koje su pogodne za aparate NESCAFÉ® Dolce Gusto® i na taj način prenesete uživanje u najkvalitetnijim ukusima kafe iz kafića u svoj dom. 

Svi ljubitelji kafe sa istančanim ukusom od sada mogu da uživaju u liniji kapsula STARBUCKS BY NESCAFÉ® DOLCE GUSTO, koja sadrži 6 originalnih proizvoda – tri espresso ukusa i tri napitka s mlekom. Svakom zrnu kafe potreban je jedinstveni balans temperature i vremena da bi se postigao individualni vrhunac arome, kiselosti, punoće i ukusa. U svetu kafe razlikujemo tri vrste prženja: blonde roast (lagano pržena) – lagana i blaga, medium roast (srednje pržena) – blaga i uravnotežena, i dark roast (jako pržena) – punog tela i moćna. 

STARBUCKS BLONDE Espresso Roast mekog i blagog ukusa, najblaža je pržena mešavina za espresso. STARBUCKS Single origin Colombia je stoprocentna kolumbijska kafa sa zaokruženom teksturom, sočnog i prepoznatljivog orašastog završnog ukusa. STARBUCKS Espresso Roast intenzivnog ukusa i oplemenjena slatkoćom karamelе, „srce“ je ručno pripremljene kafe sa mlekom.

I ovom linijom proizvoda nastavlja se globalna težnja kompanije za stoprocentno etičkom nabavkom kafe u saradnji sa ekološkom organizacijom Conservation International.

Ukoliko više volite napitke sa mlekom, odaberite bogati STARBUCKS Cappuccino, savršeno poznatog ukusa iz naših kafića, blagi i kremasti STARBUCKS Latte Macchiato, ili se prepustite savršenstvu ukusa mleka i karamelе u STARBUCKS Latte Macchiato Caramel.

Sve kapsule za kafu su u pakovanju od po 12 komada, a mogu se pronaći u svim Delhaize i Maxi prodavnicama.

Tekst: PR

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Prijavite se na LW vesti!

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.