fbpx
LookerWeekly.com magazin

V kao vintidž

palic-ff2020-728x90-LookerWeekly-magazin

Elegantan, šik i seksi

Za sve ljubitelje vintidža ili unikatnih predmeta i odeće iz perioda dvadesetih, pa sve do kraja osamdesetih godina stiže sjajna vest! Vintidž je ponovo u modi! Ako imate neki neobičan detalj iz prošlosti, sada je pravo vreme da ga ponesete i pokažete…

Odeća, nakit, obuća, različiti predmeti su poželjni ove sezone, jer vintidž je ponovo aktuelan. Vinitdž (Vintage) je oduvek bio popularan u svim većim evropskim gradovima, pa i naš Beograd je došao na red da postane jedan od gradova u kojem se na ulicama može videti po koji detalj iz prošlosti.

Ako pažljivo prošetate našim beogradskim ulicama, možete i vi da naletite na vintidž radnju. Naime, u Bulevaru kralja Aleksandra 161a nalazi se neodoljiva vintidž radnja u koju ćete se momentalno zaljubiti.

U modi je re-dizjan starih stvari, ali isto tako, mogu se naći i potpuno novi predmeti, odeća i nakit po uzoru na stare.

Ovo je idealna prilika da častite sebe neobičnim i unikatnim detaljima, ali isto tako da i dragim osobama poklonite neki komad vintidža!

foto: publicdomainpictures

Dragana Beleuca

Dragana Beleuca rođena je 1983. godine u Beogradu. Novinarstvo i pozorišnu produkciju diplomirala je na Akademiji lepih umetnosti. Ljubitelj je pisane reči, voli da čita kratke priče, fantastiku i horor. Radila je kao novinar-saradnik u ženskom magazinu Cosmopolitan.

Dragana se bavi pisanjem o očekivanjima današnje omladine, žestokim ljubavnim odnosima, seksu, putovanjima. Živi i radi (piše) u Beogradu.

Imate komentar?

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Prijavite se na LW vesti!

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.